Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Vliegenval 1 stuk

BSI
HQ000001440

BSI Fly Attract Vliegenval 40 g

Vliegenval 1 stuk

BSI
HQ000001440

BSI Fly Attract Vliegenval 40 g

€ 14,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Deze unieke en herbruikbare vliegenval met de speciale en natuurlijke lokstof Fly Attract op basis van eipoeder, fructose-suiker en gist is dé oplossing tegen overlast door vliegen buitenshuis. Vliegen worden onweerstaanbaar aangetrokken waardoor ook minder vliegen in huis komen.
  • Bevat ecologische lokstof
  • Vangt & verteert vliegen
  • Enkel water toevoegen
Categorie: Insectenbestrijding
Gewicht (g): 137
Gewicht (kg): 0.137
Inhoud (l): 0.04
Inhoud (ml): 40
Omgeving: Buiten
Toelatingsnummer: BE-REG-00571
Werking tegen: Vliegen
Type: Natuurlijk
Kleur: Blauw
Materiaal: Kunststof
Toepassing: Bestrijden
Hoe te gebruiken?: ➊ Vul de val met lokstof met water tot aan de vullijn. De zakjes met lokstof zijn wateroplosbaar en moeten niet geopend worden. ➋ Hang de val nu op met een touwtje in de buurt van de plaats van overlast, en best een tiental meter van het terras of deuren. Enkel buitenshuis te gebruiken. ➌ Vermijd dat de vangzak droog komt te staan: geregeld water bijvoegen. ➍ Wanneer de val vol is deze ledigen. Dit kan bij het restafval, op decomposthoop of lichtjes inwerken in de grond om geurhinder te vermijden.De val kan hergebruikt worden met apart verkrijgbare Fly Attract zakjes.
Samenstelling: Eipoeder/Oeuf en poudre (CAS -): 20 %; Fructose (CAS 57-48-7): 40 %; Gist /Levure Saccharomyces cerevisiae (CAS 68876-77-7): 10 %
Verpakkingsinhoud (stuks): 12
Dosering (advies): Voeg 2 dl water toe
Aantal stuks: 1
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.
Te gebruiken met: Lokstof en water