Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Vloeibare ontstopper 1L

HG
HQ000015374

Lost de hardnekkigste verstoppingen op

Vloeibare ontstopper 1L

HG
HQ000015374

Lost de hardnekkigste verstoppingen op

€ 6,99

€ 6,99/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Met HG vloeibare ontstopper kunt u een verstopte afvoer in de wasbak of het doucheputje ontstoppen. Het product werkt grondig en effectief en tast de kunststof leidingen niet aan. HG vloeibare ontstopper is een gebruiksklaar ontstoppingsmiddel en hoeft niet verdund te worden - daardoor bestaat er veel minder kans op spatten.
  • Gebruiksklaar
  • Bruist en spat niet
  • Binnen 5 minuten resultaat
Gewicht (kg): 1.35
Inhoud (l): 1
Toepassing: Hebt u een ontstopper nodig? Met HG vloeibare ontstopper is een verstopping snel verholpen. Het product is gebruiksklaar, werkt heel grondig en effectief en bruist of spat niet als u het in de afvoer giet. Bovendien verergert HG vloeibare ontstopper de verstopping nooit, wat bij poeder- of korrelproducten wel kan gebeuren door ophoping. Dit komt doordat deze HG-ontstopper vloeibaar is.
Hoe te gebruiken?: Giet 300ml van de HG vloeibare ontstopper in de verstopte afvoer. Laat de ontstopper vloeibaar ongeveer 30 minuten inwerken en spoel dan goed door met koud water. Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping, waarbij de afvoer niet meer doorloopt, laat dan de afvoer of de wasbak vollopen met warm water. Voeg vervolgens 300 ml van de vloeistof toe aan dit water, laat dit een nacht staan en spoel dit de volgende dag na met warm water. Vermijd contact met de huid en houd uiteraard buiten bereik van kinderen.