Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding 500 g

HG
HQ000016411

Verwijdert zweetlucht

Wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding 500 g

HG
HQ000016411

Verwijdert zweetlucht

€ 7,75

€ 15,50/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG tegen nare geurtjes in sportkleding wasmiddeltoevoeging is een uiterst effectieve formule waardoor stankmoleculen, die tot diep in de vezels zijn doorgedrongen, doeltreffend verwijderd worden. Immers, kwalijke geurtjes in sportkleding die ontstaan door transpiratie bij het sporten of doordat kleding te lang in de sporttas, wasmand of na het wassen nat in de wasmachine heeft gelegen, worden met een hoofdwasmiddel alleen niet goed verwijderd. Deze kwalijke geurtjes worden waarneembaar zodra de gewassen kleding gestreken of gedragen wordt. Met ons wasmiddel voor sportkleding verdwijnt de zweetgeur snel en gemakkelijk uit kleding.
  • Verwijdert effectief kwalijke geurtjes
  • Ook ideaal voor handdoeken en andere kleding
  • Goed voor ca. 16 wasbeurten
Gewicht (kg): 0.6179
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Dit wasmiddel voor sportkleding is een toevoeging aan het reguliere wasmiddel en verwijdert kwalijke geurtjes op effectieve wijze. Daarom is het ook ideaal voor het grondig ontgeuren van handdoeken die ondanks een gewone wasbeurt niet echt fris meer ruiken. HG tegen nare geurtjes in sportkleding wasmiddeltoevoeging is goed voor de toevoeging aan ongeveer 16 wasmachinebeurten of handwasbeurten.
Hoe te gebruiken?: Doseer het hoofdwasmiddel zoals gebruikelijk. De dop van HG tegen nare geurtjes in sportkleding wasmiddeltoevoeging is te gebruiken als maatbeker. Vul deze maatbeker tot maatring 25ml en voeg de inhoud toe aan het hoofdwasmiddel in het hoofdwasmiddelbakje.