Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Wasp Attract - Wespenlokstof 1L

BSI
HQ000014917

BSI Wasp Attract wespenlokstof 1L

Wasp Attract - Wespenlokstof 1L

BSI
HQ000014917

BSI Wasp Attract wespenlokstof 1L

€ 12,95

€ 12,95/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Wasp Attract is een uiterst doeltreffende lokstof voor wespen op basis van de natuurlijke grondstoffen appelciderazijn en fructose (suiker). Wasp Attract moet verdund worden vooraleer te gebruiken zodat je zelfs tot 5 wespenvallen kan vullen met 1 liter lokstof. De verdunning kan in de wespenval zelf. Dankzij de onmiddellijk vrijkomende geuren worden wespen zeer snel aangetrokken waardoor u er op andere plaatsen minder last van heeft. De natuurlijke lokstof bevat geen pesticiden en trekt geen bijen aan.

  • Lokstof voor de BSI Wespenval
  • Trekt geen honingbijen aan
  • Op basis van natuurlijke grondstoffen
Categorie: Insectenbestrijding
Gewicht (kg): 1016
Inhoud (l): 1
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE-REG-00570
Toepassingsperiode: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Vorm: Fles
Werking tegen: Wespen
Type: Natuurlijk
Soort: Wespen
Toepassing: Vangen
Hoe te gebruiken?: Werkingsduur: tot 2 weken werkzaam. Als het product niet goed genoeg werkt, wijzig dan de plaatsing van de val. Indien er veel wespen aanwezig zijn, moeten meerdere vallen worden gebruikt (3-4). Bijvullen kan dan ook nog aan de hierboven aangegeven dosering. Stel een wespenval altijd op een ruime afstand van menselijke activiteit op, waar geen sterke wind waait. Voor maximale werkzaamheid moet de val op een hoogte van ongeveer 1 à 2 meter boven de grond worden geplaatst, opgehangen of bevestigd (aan een muur of aan een boomtak). Installeer de val bij voorkeur vroeg in de ochtend of laat in de avond wanneer de wespenactiviteit laag is om wespensteken door agressieve wespen te voorkomen. Allergische personen blijven beter uit de buurt. Gemorst product op verharding of beplanting wegspoelen met water. Tijdens de zomer ongeveer om de twee weken - afhankelijk van de plaats en het weer-de dode wespen verwijderen en de val na lediging opnieuw aanvullen met BSI WASP ATTRACT. Respecteer steeds de dosering.
Samenstelling: Fructose 30%, Azijn 50%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): DOSERING (rechtstreeks in de val): één deel WASP ATTRACT moet verdund worden met eenzelfde hoeveelheid water om de gewenste gebruiksconcentratie te krijgen bv. 100 ml WASP ATTRACT met 100ml water. Zorg steeds voor dat er ongeveer 1/3 vrije luchtruimte overblijft tussen het verdunde product en de uitgang van de val om de wespen in de val te houden. Voor een BSI wespenval 200ml WASP ATTRACT verdunnen met 200ml water. Voor wespenvangzakken wordt doorgaans 300ml product verdund met 300ml water.
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.