Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Wasp Attract Wespenval 200 ml

BSI
HQ000395857

Wasp Attract Wespenval met Fly Attract

Wasp Attract Wespenval 200 ml

BSI
HQ000395857

Wasp Attract Wespenval met Fly Attract

€ 14,95

€ 74,75/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Doeltreffende en herbruikbare wespenval, voor zowel privaat als professioneel gebruik (horeca, etc.). Met de wespenval en de bijgevoegde - nog te verdunnen - lokstof wasp attract kan u wespen gemakkelijk weglokken van uw woning of terras. Wasp Attract is een lokstof voor wespen op basis van de natuurlijke grondstoffen appelciderazijn en fructose (suiker). Wespen komen de val binnen via de opening bovenaan en kunnen niet meer ontsnappen. Bijen worden niet aangetrokken door de lokstof. (BE-REG-00570)

  • Herbruikbaar
  • Ecologisch & efficiënt
  • Met vloeibare lokstof
Categorie: Insectenbestrijding
Gewicht (kg): 0.212
Inhoud (l): 0.2
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE-REG-00570
Toepassingsperiode: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Vorm: Rechthoek
Werking tegen: Wespen
Type: Natuurlijk
Soort: Wespen
Toepassing: Vangen
Hoe te gebruiken?: Werkingsduur: tot 2 weken werkzaam. Als het product niet goed genoeg werkt, wijzig dan de plaatsing van de val. Indien er veel wespen aanwezig zijn, moeten meerdere vallen worden gebruikt (3-4). Bijvullen kan dan ook nog aan de hierboven aangegeven dosering. Stel een wespenval altijd op een ruime afstand van menselijke activiteit op, waar geen sterke wind waait. Voor maximale werkzaamheid moet de val op een hoogte van ongeveer 1 à 2 meter boven de grond worden geplaatst, opgehangen of bevestigd (aan een muur of aan een boomtak). Installeer de val bij voorkeur vroeg in de ochtend of laat in de avond wanneer de wespenactiviteit laag is om wespensteken door agressieve wespen te voorkomen. Allergische personen blijven beter uit de buurt. Gemorst product op verharding of beplanting wegspoelen met water. Tijdens de zomer ongeveer om de twee weken - afhankelijk van de plaats en het weer-de dode wespen verwijderen en de val na lediging opnieuw aanvullen met BSI WASP ATTRACT. Respecteer steeds de dosering.
Samenstelling: Kunststof
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): Eén deel WASP ATTRACT aanvullen met dezelfde hoeveelheid water, bvb 200 ml product + 200 ml water in BSI Wespenval
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.