Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Wasp Attract wespenvangzak

BSI
HQ000018360

BSI Wasp Attract Wespenvangzak met lokstof Wasp Attract

Wasp Attract wespenvangzak

BSI
HQ000018360

BSI Wasp Attract Wespenvangzak met lokstof Wasp Attract

€ 14,50

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Wespen kunnen heel agressief zijn en wespensteken kunnen bij gevoelige personen de dood veroorzaken. Deze vangzak is dé veilige oplossing om met wespen om te gaan: de vangzak kan zo met het huisvuil verwijderd worden, waardoor u niet in aanraking hoeft te komen met gevaarlijke wespen. De grootte van de zak zorgt er voor dat deze niet telkens vervangen moet worden. In de verpakking treft u bovendien 300 ml GRATIS wespenlokstof WASP ATTRACT aan om toe te voegen aan de vangzak. (BE-REG-00570)

  • Vangt wespen
  • Geen actieve werking op bijen
  • Bevat de natuurlijke lokstof Wasp Attract
Categorie: Insectenbestrijding
Gewicht (g): 401
Gewicht (kg): 0.401
Inhoud (l): 1
Inhoud (ml): 1000
Omgeving: Buiten
Werking tegen: Wespen
Type: Natuurlijk
Soort: Wespen
Kleur: Oranje
Materiaal: Karton
Toepassing: Bestrijden
Hoe te gebruiken?: Met de wespenvangzak en bijhorende lokstof WASP ATTRACT kan u wespen gemakkelijk weglokken van uw woning, terras, … Na toevoeging van het volledige flesje van 300 ml geconcentreerde lokstof WASP ATTRACT, verder aangevuld met kraantjeswater tot aan de vullijn, worden de wespenonmiddellijk aangetrokken. Wespen komen de zak binnen via de opening bovenaan en kunnen door de speciale vorm van de trechter niet meer ontsnappen en sterven. BSI WASP ATTRACT is een uiterst doeltreffende lokstof voor wespen op basis van de natuurlijke grondstoffen appelciderazijn en fructose(suiker). Bijen worden niet aangetrokken. Verdere gebruiksinstructies op de vangzak.
Samenstelling: Fructose (CAS 57-48-7): 30,0 %; Azijn / Vinaigre (CAS 8028-52-2): 50,0%
Bewaaradvies: Inhoud / verpakking afvoeren in overeenstemming met lokale / nationale voorschriften. Verpakking niet hergebruiken.
Verpakkingsinhoud (stuks): 12
Dosering (advies): Voeg 2 dl water toe
Aantal stuks: 10
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.
Te gebruiken met: Lokstof en water