Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Wespenspray 500 ml

BSI
HQ000247756

BSI Wespenspray 500 ml

Wespenspray 500 ml

BSI
HQ000247756

BSI Wespenspray 500 ml

€ 13,95

€ 27,90/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gebruiksklare spuitbus voor de snelle en doeltreffende bestrijding van wespen en hun nesten. Dankzij een krachtig turboventiel spuit deze spuitbus extra ver en kan het nest vanop een veilige afstand bestreden worden.

  • Snelle vernietiging van wespennesten
  • Krachtig turboventiel spuit extra ver
  • Een zekere nawerking waardoor het behandelde nest onaantrekkelijk wordt voor herkolonisatie en er voldoende tijd is om het nest weg te (laten) nemen
Categorie: Insectenbestrijding
Gewicht (kg): 0.368
Inhoud (l): 0.5
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE-REG-00300
Toepassingsperiode: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Vorm: Cilinder
Werking tegen: Wespen
Type: Chemisch
Soort: Wespen
Toepassing: Spuiten
Hoe te gebruiken?: Krachtig schudden voor gebruik. Houd de bus rechtop tijdens het spuiten. Steeds met tussenpozen en dus niet langer dan 10 seconden ononderbroken spuiten. Gebruik het product vroeg in de ochtend of ’s avonds laat, wanneer wespen door lagere temperaturen minder actief en trager zijn en zich in het nest bevinden. Gavoorzichtig tewerk: ga niet onder het nest staan, begin steeds op veilige afstand (4-6m), richt nauwkeurig, spuit met gestrekte arm en met de windrichting mee (wind in de rug). Nader langzaam terwijl de ingang van het nest bespoten wordt. De meeste wespen worden binnen enkele minuten afgedood, maar controleer na 24 uur op nog levende wespen en herhaal de behandeling indien nodig. Het product heeft een zekere nawerking waardoor het behandelde nest onaantrekkelijk wordt voor herkolonisatie en er voldoende tijd is om het nest weg te (laten) nemen. Wespen kunnen agressief worden wanneer hun nest te dicht wordt benaderd. Voer de behandeling enkel zelf uit wanneer het wespennest klein is en op een makkelijk bereikbare plaats zit. Professionele ongediertebestrijding inschakelen als het nest groot of moeilijk bereikbaar is, of wanneer u allergisch bent aan wespensteken.
Samenstelling: Hydrocarbons 2,5-25%, Cyphenotrine 0,15%, Prallethrine 0,075%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren.
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.