Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten
Horta Kippendagen
Horta Kippendagen

Horta Kippendagen

  13 maart tot en met 16 maart

Kippen zijn mooie en nuttige dieren. Ze brengen leven in je tuin, geven je verse eitjes en verlossen je van heel wat keukenafval. Maar opgelet: ze eten lang niet alles. Wil je meer leren over onze kakelende vrienden? En verschillende soorten ontdekken in de winkel? Kom dan zeker langs op onze Horta Kippendagen!

Alle Horta Tuin & Dier en Horta Dier winkels nemen deel aan de Horta Kippendagen.

Veel kippen, mooie korting 

Tijdens de Horta Kippendagen ontdek je veel verschillende soorten kippen én profiteer je van 10% korting op alle kippenaccessoires*. Met andere woorden: van 13 t.e.m. 16 maart geniet je met je AHA!-kaart van 10% korting op kwalitatieve kippenhokken, natuurlijk kastanjehekwerk, handige voederbakken, essentiële drinkbakken ... Horta is dus the place to be voor alles wat je kippen nodig hebben en voor iedereen die (van) kippen houdt!

*Voorwaarden in de winkel.

Kippen op de catwalk

Een sierkip of een legkip? Veel eieren, een opvallende kuif, een ras met een goede weerstand of een ideale kip voor de starter? Tijdens de Horta Kippendagen ontdek je de verschillende kippenrassen in je Horta winkel. Leer ze kennen, kies je favoriete kip en neem ze mee of bestel ze tijdens de expo! 


Ontdek de verschillende rassen

Kippen leren kennen 

Wil je graag kippen houden? Bereid je goed voor op de komst van deze gevederde vriendjes. We helpen je graag op weg met een handige gratis brochure. Daarin vind je alles wat je moet weten om (van) kippen te houden.

Download ze hier gratis of neem een gedrukt exemplaar mee uit je Horta winkel.

Vraag je gratis brochure aan

Handige producten voor je kippen

Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit

Ontdek onze andere evenementen