Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Horta Kruidendagen

  10 tot en met 20 april

De lekkerste kruiden? Die kweek je zelf! Het is niet zo moeilijk, je hebt niet veel plaats nodig, er is enorm veel keuze en kruiden zijn heerlijk om mee te werken in de keuken! Genoeg voordelen? Dan wil je onze Horta Kruidendagen niet missen! Van woensdag 10 tot en met zaterdag 20 april, tien dagen lang staat je Horta winkel nog meer dan anders in het teken van kruiden.

Alle Horta Tuin & Dier en Horta Dier winkels nemen deel aan de Horta Kruidendagen.

Speciaal voor onze AHA!-klanten

Veel verschillende soorten, rustgevende activiteit, lekker in de keuken en een positief effect op je gezondheid. Redenen genoeg om kruiden te kweken, zou je denken! Laat er ons nog één goeie reden aan toevoegen: tijdens de Horta Kruidendagen krijg je met je AHA!-kaart 3 kruidenplantjes voor maar € 5 in je Horta winkel*! Wees er op tijd bij, deze actie ga je niet willen missen.

* Korting enkel geldig van woensdag 10 tot en met zaterdag 20 april en op vertoon van je AHA!-klantenkaart. Niet cumuleerbaar met andere acties. Voorwaarden in de winkel.

Welkom in onze kruidenkosmos

Kruiden vragen heel weinig onderhoud en je krijgt er zo veel voor terug! Het zijn lekkere smaakmakers in de keuken waar je eindeloos mee kan experimenteren, je kan ze drogen, gebruik ze als eyecatchers in je interieur of boosters voor je gezondheid. Tijdens onze Horta Kruidendagen kom je alles te weten over deze veelzijdige planten — er zijn meer dan 70 verschillende soorten in de winkel! — en ontdek je wat je zoal nodig hebt om je eigen kruidentuin te starten.

Wat heb je nodig?

De voordelen van kruiden

Al eeuwenlang gebruikt de mens kruiden in al hun vormen om kwaaltjes te genezen. Puur natuur of gedroogd, in de thee, een olie, gerechten of het bad? Kruiden kunnen echt een verschil maken! Of wist je misschien al dat bieslook een oppeppend effect heeft en boordevol vitamine C zit? Of dat peterselie een effectief detoxmiddel is? En dat dragon kan helpen bij de hik?

De kracht van kruiden

De Horta Kruidenwijzer

Wanneer en hoe plant je verschillende soorten kruiden het best? Benieuwd naar welke kruiden perfect samengaan met jouw favoriete gerechten? Of ben je op zoek naar inspiratie voor cocktails?

De Horta Kruidenwijzer zit boordevol waardevolle tips en tricks, waardoor je altijd over de juiste informatie beschikt. Download hem eenvoudig en raadpleeg hem op elk gewenst moment.

Download hem hier!

Handige producten voor je kruidentuin

Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Permanent verlaagd
Citroentijm
€ 1,95
Beste prijs-kwaliteit
Chocolademunt
€ 1,95
Beste prijs-kwaliteit
Marjolein
€ 1,95
Beste prijs-kwaliteit

Ontdek onze promoties en andere evenementen