Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Horta Patattendagen

  14 tot 17 februari 2024

Alle Tuin & Dier winkels nemen deel aan de Horta Patattendagen

De aardappel komt oorspronkelijk uit het Andesgebergte in Zuid-Amerika, maar is vandaag in veel Europese landen een van het belangrijkste en vaakst gekozen product in de keuken. Wat maakt hem dan zo populair in onze streek? Wel, je kan het hele jaar door smullen van een lekkere én gezonde knol en je kan er eindeloos mee variëren.

Gratis frietjes op zaterdag!

Tegen onze Belgische frietjes kan je moeilijk nee zeggen, toch? De patat in zijn lekkerste vorm (of toch zijn meest Belgische vorm), die kan en zal niet ontbreken tijdens onze Horta Patattendagen. 

TIP! Wist je dat je de beste frietjes maakt van zachtkokende of bloemige aardappelen? Het hogere zetmeelgehalte zorgt dat je de heerlijkste frietjes krijgt. 

Kom dus zeker langs op zaterdag 17 februari om van de gratis frietjes* te smullen. 

Meer over aardappelen


*Enkel op zaterdag 17 februari. Voor elke betalende klant.

Van de bodem tot op je bord

Een lekkere oogst begint in de grond! Het is te zeggen: hoe gezonder je bodem, hoe meer voedingsstoffen je planten uit de bodem kunnen halen. En hoe sterker, gezonder en smakelijker je aardappelen worden. 

Om alles uit je bodem te halen, is het dan ook belangrijk om rekening te houden met de vier fundamenten van gezonde grond. Horta helpt je hier graag bij. Aan de slag!

Haal alles uit je bodem

Alles over zelf aardappelen telen

Wanneer plant je aardappelen? Welke soorten bestaan er? En hoe zorg ik voor gezonde aardappelplanten? We helpen je graag op weg om zelf aardappelen te telen met onze gratis brochure.

Vraag de brochure aan

Ontdek onze andere evenementen

Horta Kippendagen
Event

Horta Kippendagen

13 mrt. - 16 mrt. ‘24
Ontdek meer

Aha! Da's interessant!

Een klantenkaart met unieke voordelen, speciaal voor onze trouwe klanten. Word jij ook lid van AHA! Horta?

Ontdek er alles over