Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Horta Tuinvogeldagen

  30 augustus tot en met 2 september

Alle Tuin & Dier- en Dier-winkels nemen deel aan de Tuinvogeldagen

De zomervakantie loopt op haar einde en dat betekent dat we stilaan het najaar in zicht krijgen. Hoog tijd om aan onze tuinvogels te denken, dus! In het najaar krijgen ze het extra moeilijk om voedsel en nestplaatsen te vinden. Dit is daarom hét moment om je tuin aantrekkelijk te maken voor de tuinvogels, zodat ze weten dat ze later op het jaar bij jou terechtkunnen voor broodnodige voeding en schuilplaatsen. Je leert er alles over bij Horta: van 30 augustus tot en met 2 september is iedereen welkom op de Horta Tuinvogeldagen!

Gratis voedersilo

Tuinvogels hebben, in het najaar en de winter meer dan ooit, ruwe eiwitten en vetten nodig. Onze Horta experts hebben mezenbollen samengesteld met de beste ingrediënten en die presenteer je best … in een voedersilo. 
En goed nieuws: tijdens de Horta Tuinvogeldagen krijg je bij aankoop vanaf € 20 in de tuin- of dierafdeling een gratis voedersilo t.w.v. € 4,95! Wees er op tijd bij als je deze actie niet wilt missen, want op is op. Je tuinvogels zullen je dankbaar zijn!

*Actie geldig bij aankoop vanaf € 20 in de tuin- of dierafdeling van 30 augustus t.e.m. 2 september. Eén voedersilo per betalende klant. Zolang de voorraad strekt. Zie voorwaarden in de winkel.

Onmisbaar voor tuinvogels

Beste prijs-kwaliteit
Meelwormen vogels 2,5l
Vanaf € 11,45
Meerdere varianten
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit