Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Barbecuepromoties

  27 maart - 30 juni 2024

Bij Horta vind je bijzonder veel modellen van de verschillende soorten barbecues, waaronder houtskoolgaselektrisch en plancha's. Kies wat het beste bij jouw kookstijl past. En dat is niet alles! Om je BBQ-ervaring helemaal compleet te maken, mogen ook de juiste accessoires niet ontbreken. Denk maar aan een pizzasteen of een draaispit, alles om je grillskills naar een hoger niveau te tillen en uit te pakken bij vrienden en familie. 

En dan is er nóg goed nieuws. Om je helemaal klaar te stomen voor de zomer, vind je nog tot en met 30 juni speciale promoties in de volledige BBQ-afdeling die je niet mag missen. 

  1 juli - 31 juli 2024

Bij Horta vind je bijzonder veel modellen van de verschillende soorten barbecues, waaronder houtskoolgaselektrisch en plancha's. Kies wat het beste bij jouw kookstijl past. En dat is niet alles! Om je BBQ-ervaring helemaal compleet te maken, mogen ook de juiste accessoires niet ontbreken. 

Profiteer nu van onze speciale BBQ-promoties, want OP = OP.

Je vindt een uitgebreid gamma aan barbecues in de volgende Horta Tuin & Dier winkels:
BarryBeverenBorsbeekBrasschaatDilsen-StokkemKuringenKuurneLanakenOudenaardeRillaarStabroekTernatTongerenWestmalleWinkseleZedelgemZonhoven en Zoutleeuw.

Of je nu een beginnende beginner-griller bent of een doorgewinterde BBQ-professional, bij Horta vind je alles wat je nodig hebt om je kookkunsten te laten schitteren. 

Ontdek onze promoties:

Smaakvolle barbecuetips

Klaar om je barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bij Horta delen we graag onze sappige geheimen voor de ultieme grillervaring! Voor de beginner of de pro, onze tips helpen gegarandeerd om die perfecte rokerige smaak te bereiken. 

Van het kiezen van de beste marinades tot het beheersen van de kunst van het grillen op de juiste temperatuur: wij hebben alles wat je nodig hebt voor een smakelijke tijd in de achtertuin. 

Dus steek die barbecue aan en laat je inspireren door de professionele adviezen van onze BBQ-experts.

Barbecuetip? Ja graag!

Ontdek een greep uit onze straffe promoties

OP=OP
Spirit EP-335 Premium GBS, black
Vanaf € 899,00 € 999,00
OP=OP
Master-Touch Premium E-5770 black
Vanaf € 359,00 € 399,00
OP=OP