Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Horta Werelddierendagen

  27 september tot en met 4 oktober

4 oktober is Internationale Werelddierendag. Bij Horta zijn we zulke dierenvrienden dat we er een heel evenement van maken! Van 27 september tot en met 4 oktober staat Horta meer dan ooit in het teken van onze gevleugelde, gevederde en behaarde vrienden. Tijdens die periode profiteer je van uitzonderlijke kortingen, maar je zal vooral ook zaterdag 30 september niet willen missen. Dan zijn alle dieren welkom en zijn er een heleboel activiteiten in je winkel voor en met je dieren!

Een groot dierenfeest

Fotoshoots met je huisdier, een reuzegroot doolhof, biggetjes aaien, een hindernissenparcours voor je hond … Je kan het zo gek niet bedenken, of een Horta winkel organiseert het tijdens de Horta Werelddierendagen. Het resultaat: allemaal maar blije gezichten en gelukkige dieren!

Benieuwd wat je Horta winkel voor jou en je dier(en) in petto heeft?

Activiteiten in de winkel

Tot 30% korting in de DIER-afdeling!

Tijdens de Horta Werelddierendagen leggen we onze dieren graag extra in de watten. Maar we vergeten ook hun baasjes niet! Daarom krijg je bij Horta van 27 september tot en met 4 oktober 10% korting op alles voor tuin en dier. Maar het zijn Werelddierendagen voor een reden, daarom zijn er daar bovenop ook kortingen tot –30% in de dier-afdeling!

*Deze promoties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties. Zie voorwaarden in je Horta winkel.

Enkel het beste is goed genoeg

Onze dieren verdienen het allerbeste. Daar zijn we bij Horta al langer van overtuigd. Daarom hebben we een team experten in de winkels klaarstaan om je te helpen met al jouw vragen. En hebben we een enorm assortiment met de beste producten om je dieren te voeden, verzorgen, huisvesten en entertainen.

TIP! Wil je graag iets bijleren over je dieren? Op onze website vind je veel blogartikels met tips en advies.

Alles voor je dier