Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Tuinmeubelen in promo

Creëer het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin met onze prachtig vormgegeven loungesets en eetsets. Relaxen deed je nog nooit zo stijlvol als in onze comfortabele parasols en ligbedden. En of je nu geniet van een ontspannen ontbijt in de ochtendzon of een sfeervol diner onder de sterren, in onze collecties vind je gegarandeerd de ideale set voor elke gelegenheid. 

Of hoe functionaliteit en schoonheid perfect kunnen samengaan. Geniet van die onvergetelijke momenten op je terras of in je tuin!

De volgende Tuin & Dier winkels hebben een uitgebreide collectie tuinmeubelen:
BeverenKuringenOudenaardeRillaarTernatTongeren en Zoutleeuw

Geniet nu van


  • 15% korting op 4 Seasons Outdoor
  • 20% korting op Taste By 4SO
  • Promoprijzen op onze samengestelde sets

Ontdek onze loungesets

Ontdek onze eetsets

Ontdek onze parasols

Ontdek onze ligbedden

Tuinmeubilair van 4 Seasons Outdoor blinkt uit in kwaliteit, prachtige looks, duurzame afwerking en een lange levensduur. 4 Seasons Outdoor biedt 5 JAAR GARANTIE op de tuinsets en 10 jaar garantie op het vlechtwerk.

Alle 4SO-tuinsets worden standaard geleverd met ALL- WEATHER KUSSENS. Ze zijn 100% weersbestendig. Dankzij de Olefin-stof zijn ze gegarandeerd UV-bestendig.

De HPL (HIGH PRESSURE LAMINATE) tafelbladen hebben een extra hoge kras- en weersbestendigheid en zijn dus uitermate geschikt om buiten te gebruiken.

De ROPE AFWERKING heeft een hoge UV- bestendigheid, is sterk en minimaal rekbaar. De rope is onderhoudsvriendelijk omdat vuil en vocht er moeilijk in trekken. Schoonmaken is makkelijk en vaak zelfs onnodig.

Ontdek nog meer tuinmeubelen