Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Frisse Start 

Een nieuw jaar brengt zoveel nieuwe mogelijkheden met zich mee. Een nieuw begin. Een frisse start.

In de tuin beginnen we met een propere lei. Bewerk je grond voor een vruchtbare bodem, leg een moestuin aan, duik in de serre … Een goede voorbereiding is alles en het voorjaar is er sneller dan je denkt!

Ook onze dieren zijn al druk in de weer. Buiten zoeken ze een plekje om te slapen en te eten, binnen willen onze huisdieren vooral rust en warmte. En lekker eten natuurlijk!

En over eten gesproken: is er iets gezelliger dan in de keuken te duiken en aan het bakken te slaan?

Het wordt een fantastisch jaar en wij, bij Horta, kijken er enorm naar uit!

Leg de basis voor een gezonde tuin

Om later dit jaar te genieten van heerlijke groenten, fruit en kruiden uit je eigen tuin of een prachtig groen en onkruidvrij gazon, leg je nu de basis. Begin bij het begin: de bodem. Een gezonde grond is essentieel voor een vruchtbare oogst of een mooie grasmat. Hou zeker de zuurtegraad in de gaten. Je kan een staal meebrengen naar je Horta winkel en we testen gratis de zuurtegraad van je grond! Je krijgt er meteen ook advies bij of en hoeveel je bijvoorbeeld moet bekalken.

Dit is de ideale periode om je moestuin aan te leggen. Ook voor wie helemaal van nul wil beginnen, is Horta er om jou te helpen. We hebben een handig stappenplan waarmee je in zeven eenvoudige etappes kan beginnen te zaaien en planten.

Frisse Start in je tuin

Verwen de dieren, binnen én buiten

Een frisse start brengt ook nieuw leven. Heb je een puppy of kitten in huis? Dan is een goeie start essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Dat betekent een goede verzorging, een veilige slaapplek en evenwichtige voeding op maat van je huisdier. Want een puppy of kitten heeft niet dezelfde behoeften als een volwassen hond of kat.

Hoe oud je huisdieren ook zijn, gezonde voeding hebben ze altijd nodig. En die vind je bij Horta! Net als comfortabele kussens, dekentjes, speelgoed en snacks. Kortom: alles om het je huisdier zo aangenaam mogelijk te maken.

Terwijl onze huisdieren lekker soezen, vergeten we ook de tuinbewoners buiten niet. De tuinvogels kunnen bijvoorbeeld onze hulp goed gebruiken deze winter. Met een nestkastje, voederhuis of silo weten de diertjes dat ze deze winter in jouw tuin terechtkunnen als het nodig is. Om hun lichaamstemperatuur op peil te houden, hebben ze vooral energie, vetten en eiwitten nodig. Ze zullen je heel dankbaar zijn!

Frisse Start met je dier

Maak het extra gezellig binnen

Dat de feestdagen achter de rug zijn, wil niet zeggen dat het niet meer gezellig is in huis. Integendeel! Nu de kerstboom weg is, is er weer plaats voor planten! Met kamerplanten groot of klein creëer je makkelijk een gezellig groen hoekje in huis. Bij Horta vind je veel types kamerplanten in allerlei vormen en maten. Er zitten er vast tussen die jouw interieur helemaal kunnen afmaken. Hoe groener, hoe beter!

Ook al hebben we goed gefeest (en goed gegeten), onze handen kriebelen om alweer aan de slag te gaan in de keuken. Brood bakken, je eigen pizzadeeg, prachtige desserts of tafel toveren, het kan allemaal. Eerlijk waar. Met onze handige brood- en bakmixen en heleboel recepten, kan jij je familie verrassen met de lekkerste gerechten. Ruik je het al? Aan de slag!

Frisse Start in huis

Producten voor een Frisse Start

Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Kattenmand Fluco roze
Vanaf € 29,95
Meerdere varianten