Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Welkom Thuis

Elk seizoen heeft zijn charmes en de herfst is misschien wel het meest gezellige seizoen van allemaal! De temperaturen dalen, we zien de mooiste kleurtinten in de bomen, de dagen worden korter en wij trekken ons vaker terug in het comfort van onze woonkamer. Laat het ons binnen dan ook extra gezellig maken! 

Droom even met ons mee: je kruipt onder een dekentje in de zetel, omringd door mooie kamerplanten en met lekkere bakcreaties bij de hand om van te smullen, terwijl je huisdier op de schoot kruipt. Veel gezelliger wordt het niet, hé? Om die droom werkelijkheid te maken, kom je gewoon langs bij Horta! Welkom thuis.

Hmm, er hangt iets in de lucht

Je kan natuurlijk moeilijk op tegen gezonde, frisse buitenlucht, maar wij doen toch een poging! Met luchtzuiverende kamerplanten fris je niet alleen je interieur op, ze bevorderen ook de luchtkwaliteit in huis. Welke planten je moet kiezen, waar je ze moet zetten en hoe je de planten best verzorgt? Op al die vragen heeft onze plantenexpert een antwoord!

Terwijl de planten hun ding doen, vullen wij de lucht met de heerlijkste geuren van zelfgebakken creaties! Vers brood, zachte sandwiches of lekkere brownies ... Nee, cake! Of wafels? Gelukkig hoeven wij de keuze niet voor jou te maken. Neem een kijkje in onze uitgebreide bakafdeling en ga aan de slag!

Maak het gezellig

Lekker uitrusten in alle comfort

Onze favoriete huisdieren maken het zich ook graag comfortabel. Lekker eten en een comfortabele slaapplek zijn een prima start! Maar voorzie ook enkele extra's. Je kat wil ook een krabmeubel en speelgoed, je hond heeft nog steeds zijn wandeling nodig — maar doe het wel veilig, zorg dat jullie te allen tijde goed zichtbaar zijn.

Ook onze tuinvogels kunnen onze aandacht gebruiken: zorg dat ze voldoende voedsel vinden in jouw tuin en bied hen een schuilplaats aan. Die zullen ze zeker in de winter goed kunnen gebruiken.

Ondertussen voelen ook onze buitendieren het verschil in temperatuur. Ze zullen zich vaker terugtrekken in de stal, het hok of de schuur. Zorg dus dat hun verblijfplaats er netjes bij ligt en ze voldoende voeder en altijd vers drinkwater ter beschikking hebben.

Gelukkige dieren

De grote schoonmaak

In het najaar is het vooral zaak om de tuin voor te bereiden op de winter en de basis te leggen voor een vruchtbaar voorjaar. Hark de bladeren van het gazon, spit de moestuin om en berg je tuinmeubelen op, maar hou je tuingereedschap nog even bij de hand, want ... 

Het najaar is ideaal om aan te planten! 11 november is niet voor niets – naast Wapenstilstand – ook de Nationale Boomplantdag! Bomen, struiken of planten kan je nu nog prima in de grond zetten, zolang het niet vriest. Op die manier geef je de plantjes en hun wortels een groeivoorsprong. Iets waar je in het voorjaar snel de vruchten van zal plukken!

Een zorgeloos najaar

Welkom Thuis: handige producten

Beste prijs-kwaliteit
Nieuw
Beste prijs-kwaliteit
Beste prijs-kwaliteit
Sportlaars blauw
Vanaf € 27,95
Meerdere varianten
Beste prijs-kwaliteit